Brusselse filet américain

Brusselse filet américain

Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Vleesgerecht
Feestelijk recept
Feestelijk recept
Zomer
Zomer

Ingrediënten

  • 600 g tartaar (américain natuur)
  • 4 tomaten
  • 4 sjalotten
  • 4 augurkjes
  • 1 kl kappertjes
  • 2 eidooiers
  • Mosterd, ketchup, worcestershire
  • Peper, zout, paprikapoeder
  • Tuinkers of peterselie als garnituur

Voorbereiding

Pel de sjalotten en hak ze fijn. Snijd de augurken fijn. Snijd de tomaten in schijfjes.
Meng met het vlees met de sjalotjes, augurk, kappertjes en eidooiers. Breng op smaak met mosterd, ketchup, worcestershire, peper, zout en paprikapoeder.
Garneer met ijsbergsla en wat tuinkers of peterselie en serveer met de schijfjes tomaat en volkorenbrood of frietjes voor een feestversie ...
Download de receptenboek

Meer inspiratie