Tips bij sterke smaak

Algemeen

  • Voeg avocado, olijfolie of pindakaas (of andere notenpasta) toe.

Gerechtentips*

  • Eet gerechten op kamertemperatuur of koud. 
  • Probeer neutraal smakende voeding:
    • toast en crackers, natuur
    • granen, zoals havermoutpap
    • rijst
    • aardappelpuree
    • pasta en noedels, natuur of met wat boter
    • melk
    • vanillepudding
    • vla
    • cottage cheese
 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 14/07/2017

Getuigenissen

In 2011 was Nadine net klaar met haar behandeling tegen borstkanker. Samen met Michèle poseerde ze voor de foto’s die de hoofdstukken haarverzorging en gezichtsbehandelingen in onze schoonheidgids Goed verzorgd, beter gevoel illustreren.Lees verder