recettes

32 aangepaste recepten, rijk aan calorieën en eiwitten

Rijkelijk gezond

Lekker eten en op gewicht blijven? Wij helpen je graag! Want Stichting tegen Kanker brengt een receptenboek uit vol energie- en eiwitrijke recepten, aangepast aan de noden van patiënten.

DOWNLOAD HET RECEPTENBOEK

Ziek zijn is voor iedereen anders. Bovendien is elke ziekte en elke bijwerking anders

Iedereen beleeft dit op zijn eigen manier.

Wij weten niet hoe jij dit beleeft, maar we hebben veel kennis- en ervaringen opgelopen doorheen de tijd.

In samenwerking met diëtisten en ervaringsdeskundigen (mensen zoals jij) hebben we een receptenboek uitgebracht. Je kan het hierboven gratis downloaden.

Smaakveranderingen, ernstige vermoeidheid, een gebrek aan eetlust of andere elementen die eten en koken moeilijker maken? Jij vindt hier vast ook smakelijke gerechten en inspiratie! 

Samen van hoop naar overwinning! Smakelijk!

”Dit receptenboek is bedoeld om je te helpen en ondersteunt, zowel fysiek als mentaal, de specifieke voedingsbehoeften die jouw gezondheidsprofessional mee in kaart brengt. De gerechten in dit boek zijn ‘verrijkt’ zodat je makkelijker op gewicht blijft, zonder dat je daarvoor meer hoeft te eten. Er staan ook veel ‘aantrekkelijke’-recepten in, want je eet uiteraard ook met je ogen. Tot slot hebben we gezorgd voor lekkere gerechten, die je smaakpapillen prikkelen. Van eten genieten, is immers een wezenlijk onderdeel van onze levenskwaliteit.” - Veronique Leray, Medisch Directeur, Stichting tegen Kanker

Ontdek onze andere recepten

Met de steun van:

1

Getuigenissen

Heleen Van Acker
Heleen Van Acker, PhD - Fundamental Mandates, laureaten 2019Lees verder