Tips bij sterke smaak

Algemeen

  • Voeg avocado, olijfolie of pindakaas (of andere notenpasta) toe.

Gerechtentips*

  • Eet gerechten op kamertemperatuur of koud. 
  • Probeer neutraal smakende voeding:
    • toast en crackers, natuur
    • granen, zoals havermoutpap
    • rijst
    • aardappelpuree
    • pasta en noedels, natuur of met wat boter
    • melk
    • vanillepudding
    • vla
    • cottage cheese
 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 27/03/2019

Getuigenissen

Stéphanie heeft al zes jaar een hersentumor. Haar kracht om door te zetten, komt diep uit haar binnenste, maar ook haar vrienden en familie geven veel energie. De boodschap van Stéphanie: geniet met volle teugen van elke dag.Lees verder