Tips bij sterke smaak | Stichting tegen Kanker

Tips bij sterke smaak

Algemeen

  • Voeg avocado, olijfolie of pindakaas (of andere notenpasta) toe.

Gerechtentips*

  • Eet gerechten op kamertemperatuur of koud. 
  • Probeer neutraal smakende voeding:
    • toast en crackers, natuur
    • granen, zoals havermoutpap
    • rijst
    • aardappelpuree
    • pasta en noedels, natuur of met wat boter
    • melk
    • vanillepudding
    • vla
    • cottage cheese
 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 27/03/2019

Getuigenissen

Philip Holvoet
De steun die ik krijg van de vele mensen rondom mij die om mij geven. De liefde die ik krijg van vrienden. En de zorgen van van iedereenLees verder