Tips bij zure smaak | Stichting tegen Kanker

Tips bij zure smaak

  • Verwerk fruit tot moes.

  • Voeg melk of room toe (bereid groenten bv. in een melk- of roomsaus) 

  • Voeg wat suiker toe aan voedingsmiddelen en bereidingen (dressing, soepen, sappen, cottage cheese, aardappelpuree, tomatensaus, stoofpotten, vleesjus, ….).

 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 27/03/2019

Getuigenissen

Legaat
Jacqueline heeft pretoogjes en ademt levensvreugde uit. Ondanks de vele beproevingen op haar pad, heeft ze altijd iets positiefs te melden wanneer ze de deur opent van haar appartement in Brussel, waar ze samen met haar man in 1971 introk. Ze kregen geen kinderen, maar zagen veel van de wereld en genoten van het leven. Elke keer als ze op reis gingen, dacht Jacqueline eraan om een briefje op tafel te leggen, voor het geval er iets zou gebeuren.Lees verder