Tips bij zure smaak | Stichting tegen Kanker

Tips bij zure smaak

  • Verwerk fruit tot moes.

  • Voeg melk of room toe (bereid groenten bv. in een melk- of roomsaus) 

  • Voeg wat suiker toe aan voedingsmiddelen en bereidingen (dressing, soepen, sappen, cottage cheese, aardappelpuree, tomatensaus, stoofpotten, vleesjus, ….).

 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 27/03/2019

Getuigenissen

“Toen mijn vrouw onlangs te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, kwam de ziekte opeens wel heel dichtbij… Nochtans steunen we de Stichting al jaren, omdat we het belangrijk vinden een steentje bij te dragen en omdat de Stichting op een ethisch verantwoorde manier fondsen werft. Ik was dan ook meteen gewonnen voor het concept ‘Vriend van de Stichting’. Als je als Stichting weet waarop je kan rekenen, kun je beter plannen en nog meer vooruitgang helpen boeken. Het gaat maar om een klein bedrag, maar alle beetjes helpen.”Lees verder