Tips bij zure smaak | Stichting tegen Kanker

Tips bij zure smaak

  • Verwerk fruit tot moes.

  • Voeg melk of room toe (bereid groenten bv. in een melk- of roomsaus) 

  • Voeg wat suiker toe aan voedingsmiddelen en bereidingen (dressing, soepen, sappen, cottage cheese, aardappelpuree, tomatensaus, stoofpotten, vleesjus, ….).

 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 27/03/2019

Getuigenissen

De mysteries achter de natuur, achter het leven ontrafelen, en op die manier mensen helpen, dat is al sinds ik kind was mijn passie. In mijn onderzoeksdomein, de immuuntherapie, combineer ik die dingen elke dag: ik onderzoek hoe kankercellen ons immuunsysteem weten te bedotten, en hoe we dat kunnen verhinderen. Op die manier helpen mijn team en ik heel wat leukemiepatiënten.Lees verder