Vervoer tijdens uw behandelingen | Stichting tegen Kanker

Vervoer tijdens uw behandelingen

Zoekt u vervoer voor uw behandelingen in het ziekenhuis?

Hieronder kunt u de coördinaten opzoeken van organisaties die ziekenvervoer doen in uw regio et die u kunnen begeleiden en vervoeren tijdens uw behandelingen in het ziekenhuis.

Hoe gebruiken?

  1. Geef de naam van de gemeente of postcode van uw verblijfplaats in en selecteer het resultaat in het rolmenu dat u te zien krijgt.
  2. Selecteer rechts de provincie van het ziekenhuis waar u naar toe moet.
  3. Tenslotte, onder de naam van de provincie, selecteer in het rolmenu het ziekenhuis waar u naar toe moet.
  4. Klik op « zoeken » om de resultaten te zien (of op de « enter »-toets van uw klavier)
Afdrukken

Deze lijst is zo volledig mogelijk, maar kleine initiatieven zijn niet opgenomen. Contacteer dus zeker ook uw gemeente of OCMW om na te vragen welke mogelijkheden zij aanbieden op gebied van vervoer.

De registratie in ons adressenbestand houdt geen kwaliteitslabel in.

Wij hebben de grootste zorg besteed aan het opmaken van deze lijst, maar als u fouten vaststelt, aarzel niet ons die te signaleren.

Getuigenissen

An-Sofie is 27. Delphine nog jonger: 24. Niet meteen het stereotiepe beeld van “patiëntes”. En toch zijn ze dat. Ze kregen alletwee voor hun 25e te horen dat ze een melanoom hadden, de gevaarlijkste huidkanker die er is. Opmerkelijk: als ze toen wisten wat ze nu weten over uv, was het nooit zover gekomen. Vandaag zijn deze levenslustige dames in remissie en ze hebben een boodschap, die op een dag misschien wel jouw leven kan redden: Bescherm jezelf tegen te veel zon!Lees verder