beating cancer together

Beating Cancer Together: Herbeleef het evenement

Ter gelegenheid van de uitreiking van de wetenschappelijke grants van Stichting tegen Kanker, werd op 22 maart 2022 een dag georganiseerd om de laureaten en de onderzoekers te eren die door hun nieuwsgierigheid en creativiteit vooruitgang boeken in het kankeronderzoek in België. Herbeleef via foto's en video's de conviviale en warme sfeer van dit prachtige evenement.

► Herbeleef het evenement

Research Village

Research Village - Beating Cancer Together 22/03/2022

Sfeer

Sfeer - Beating Cancer Together 22/03/2022

Plenaire sessie

Plenaire Sessie - Beating Cancer Together 22/03/2022

 

Nogmaals bedankt, want uw aanwezigheid heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van ons evenement Beating Cancer Together.

Laatst aangepast op: 14/04/2022

Research Village

Kom meer te weten over het onderzoek van de 20 winnende onderzoeksteams (10 Nederlandstalige teams en 10 Franstalige teams) in het Research Village tijdens het evenement Beating Cancer Together op 22 maart 2022.

Onderzoekers Interviews

Een twaalftal onderzoekers die het kankeronderzoek in België vooruit hebben geholpen, werden gehuldigd tijdens de Beating Cancer Together Awards Ceremony. Ontdek hun positieve en enthousiaste getuigenissen over hun onderzoek én het belang van de steun van Stichting tegen Kanker.

Plenaire sessie

Herbeleef de hoogtepunten van de plenaire sessie van het evenement Beating Cancer Together. U kan hier de toespraken van 4 onderzoekers die voor hun fundamenteel en klinisch onderzoek werden onderscheiden terugvinden en de uiteenzettingen over de belangrijke mijlpalen in immunotherapie, gepresenteerd door onze medevoorzitters. Het evenement werd afgerond met de getuigenis van Patrick François, een patiënt die met immunotherapie is behandeld.

Getuigenissen

Pat
Weet je, ik wil dit alles nog niet achterlaten! Nu niet. Ik heb nog zoveel te beleven en te delen met jullie.Lees verder