Ik zoek een coach - « Coaching & Kanker »

Overeenkomstig met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens in het kader van een coaching, klik hier.

Terug aan de slag…      

Het traject om tijdens of na je ziekte terug controle te nemen over je leven en werk, kan complex en uitdagend zijn. Je hebt vaak meer vragen dan antwoorden, en weet soms niet meteen hoe je aan die nieuwe weg moet beginnen? Net dan kan een professionele coach het verschil maken: iemand die kennis en ervaring heeft over jouw beleving, en die maatwerk kan leveren. Goed gedoseerde activiteit of een herstart in je werk kunnen immers je herstel ondersteunen!

…met een gids aan je zijde!

Een coach ondersteunt je vanuit jouw unieke situatie, gaat samen met jou op zoek naar je krachten en je mogelijkheden. Samen tekenen jullie een stappenplan op maat uit, je krijgt begeleiding en steun onderweg. Je coach is opgeleid volgens de meest actuele wetenschappelijke inzichten en gidst je door het bos van rechten en plichten. Hij begeleidt je in je contacten met alle betrokkenen op je weg naar werk en naar een actieve grip op je leven.

Wat kost een coachingstraject bij een coach?

In het kader van je werkhervatting (voorbereiding van of effectief terugkeer), kan je bij de meeste coaches binnen het netwerk van Stichting tegen Kanker kan je gebruik maken van loopbaancheques waardoor je maar een klein deel van de begeleiding zelf betaald en de rest door de Vlaamse overheid. Voor meer info wie in aanmerking komt en hoe deze te bestellen, verwijzen wij u naar de website van de VDAB : www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

Maak kennis met de coaches

Laatst aangepast op: 4/04/2022

ANDREA CORNEZ

Kanker kan een kans zijn om uw leven op een andere manier te herontdekken. Regio Vlaams-Brabant en Brussel.

Meer info

Contacteer me

ANN DE WILDE

As a people-person with a wide background in diverse coaching techniques, I wish to place my know-how and experience at your disposal. Available in Dutch, English and French. Regio: Vlaams-Brabant, Dworp

Meer info

Contacteer me

CATHERINE VAN ACKERE

"Piekeren” is de verkeerde kant op fantaseren … Als ervaringsdeskundige met de juiste (coach) kennis help ik je op mijn eigen empathische en no nonsens manier de weg te vinden naar levensvreugde en/of werkplezier. Regio: Brugge, Knokke, De Haan.

Meer info

Contacteer me

ELS DE WIT

Vanuit zorg en respect, een professioneel aanbod en een methodische sterk onderbouwde aanpak, transitie en groei vergemakkelijken. Regio: Oost- en West-Vlaanderen.

Meer info

Contacteer me

GREET VANDERWEGEN

Ik ben je gids naar je eigen kennis, ervaring en inzichten. Waar nodig zal ik kennis of ervaringen met je delen, zodat jij andere perspectieven krijgt die je helpen bij het nemen van jouw beslissing(en) of doelstelling en actieplan. Regio: Leuven.

Meer info

Contacteer me

 

HERWIG HERMANS

We kaderen je vragen en zoeken naar je kracht om met deze diagnose om te gaan. Je krijgt meer inzicht over hoe je met jouw situatie best kan omgaan. Herwig kreeg zelf de diagnose kanker en deed heel wat ervaringskennis op. Regio: Waregem.

Meer info

Contacteer me

KAREN D'HONDT

Waarom zou je wachten tot de zon gaat schijnen om ten volle voor het leven te kiezen? In mijn artikel voor de Stichting tegen Kanker lees je er meer over. Regio: Zottegem.

Meer info

Contacteer me

KELLY SNOECK

Ondanks ingrijpende levensgebeurtenissen die we meemaken, kunnen we opnieuw inzien dat we veel kracht en potentieel hebben om te blijven groeien en voluit te leven en werken. Regio: Antwerpen.

Meer info

Contacteer me

MIE BAERT

Ik bied u perceptieverruiming, nieuwe inzichten en verruiming van uw competenties. Als coach ga ik met u op zoek naar een nieuw evenwicht. Regio : noord, oost Gent.

Meer info

Contacteer me

NANCY LELUBRE

Geloof in jezelf en doe alleen wat je graag en met enthousiasme kunt doen. Regio: Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen.

Meer info

Contacteer me

VERONIQUE CAPPAERT

Ondersteuning voor mensen die dreigen om te vallen of omgevallen zijn naar aanleiding van moeilijkheden in de werksituatie, de studie, de levenssituatie algemeen of op specifieke terreinen. Regio: Gent, De Pinte, Oudenaarde.

Meer info

Contacteer me

ELKE BROSENS

Pijn, verdriet, wensen, dromen, hoop, wanhoop, twijfels, verlangens,… We kijken er samen naar, zoekend, hoe jij verder wilt. Regio: Aarschot en Holsbeek.

Meer info

CONTACTEER ME

GRIET VANLATHEM

Als coach begeleid ik je in herstelprocessen ‘na’ de diagnose van kanker. Dit zodanig dat je zelf de weg kan vinden naar wat ‘bevorderend’ en ‘ werkbaar werk’ voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Online via Teams/Borsbeek/Heikant.

Meer info
CONTACTEER ME

ELS ULENAERS

Het is mijn passie om jou in verbinding te brengen met jezelf, met je eigen talenten, waarden en verlangens zodat je je eigen levenspad en/of loopbaanrichting (weer) ontdekt. Regio/stad: Limburg 

Meer info

CONTACTEER ME

LAURA RYPENS

Vanuit een luisterende en respectvolle houding begeleid ik je groei naar een verdiepend zelfinzicht, het herontdekken van je eigen talenten, een zoektocht naar een nieuw evenwicht en bij het vormgeven én realiseren van jouw unieke reïntegratieplan. Aartselaar (regio Antwerpen, Mechelen, Rupelstreek).

Meer info

CONTACTEER ME

SANDRA VAN REETH

Bij re-integratie op het werk verdien je een vertrouwenspersoon die je begeleidt in dit proces. Met mijn achtergrond in HR en al jarenlang actief als coach en loopbaanbegeleider, sta ik enthousiast aan je zijde! Regio Antwerpen.

Meer info

CONTACTEER ME

INGE VAN WAESBERGHE

Je kiest niet wat je overkomt, wel hoe je er mee omgaat (V. Frankl). Samen bouwen we aan betekenisvol werk dat aansluit bij jouw sterktes en mogelijkheden. Stap voor stap. Mild voor jezelf. Regio: standplaats Asse, regio Aalst tot Jette.

Meer info

CONTACTEER ME

LIEVE BECAUS

Wil je graag actief stilstaan bij jouw professionele re-integratie en al wat daarbij komt kijken? Ik ben er graag voor jou, als psycholoog en coach, als gids en steun, als rustbrenger en uitdager,.. Welkom! Regio: Leuven-Oud-Heverlee-Huldenberg.

Meer info

CONTACTEER ME

SOFIE-ANN BRACKE

All-round coach die je graag begeleidt bij het bewuster worden van je sterktes, vaardigheden en mogelijkheden. We vertrekken vanuit jouw noden om een traject uit te werken waarin je op jouw tempo je veerkracht ontwikkelt. Regio: Antwerpen.

Meer info

CONTACTEER ME

Getuigenissen

Anja
Iemand die je nodig heeft ondanks je beperkingen,dat heeft je kracht om door te gaanLees verder