Een gift voor het leven | Stichting tegen Kanker
Un don pour la vie - soutenez-nous

Een gift voor het leven

Van hoop naar overwinning

Elk jaar krijgen meer dan 65 000 mensen de woorden ‘U hebt kanker’ te horen. Dat steeds meer mensen zoals Danny kanker overleven, is dankzij de vooruitgang in het wetenschappelijk onderzoek. In de strijd tegen kanker telt elke gift. Hoe klein of groot ook.

Ik doe een gift

Op een andere manier steunen >>

Laatst aangepast op: 8/10/2019

Online gift

  • €10
  • €20
  • €50

Via overschrijving

Verkies je je overschrijving manueel uit te voeren?Dat kan ook !

 

Maandelijkse gift

Word Vriend van de Stichting, help ons levens redden met een maandelijkse bijdrage van €5, €10, €20 of meer en geniet tegelijkertijd van enkele voordelen in functie van uw gekozen bedrag.

Een project starten of steunen

Wil je zelf geld inzamelen ter gelegenheid van een verjaardag, sportevent, een huwelijk, een overlijden,..? Ontdek alle mogelijkheden om de Stichting te steunen.

Getuigenissen

Begin 2012 werd er bij Gustaaf Smans een poliep in de blaas weggenomen. Een routineprocedure eigenlijk, in eerste instantie was er dus niets aan de hand. Tot 4 april. Vlak voor een etentje voor zijn 40ste huwelijksverjaardag moest Gustaaf voor de uitslag nog even langs de uroloog. Het resultaat: kwaadaardige cellen in de blaaswand... en de start van een zware chemobehandeling en een lange revalidatie.Lees verder