Terug naar het werk tijdens en na een kankerbehandeling: hoe ga ik weer aan de slag? Herbekijk de Facebook Live

Meer dan 37.000 mensen krijgen jaarlijks de diagnose kanker* en zijn nog steeds actief op de werkplek. Sommigen kunnen tijdens de behandeling blijven werken, anderen zullen later weer aan het werk gaan.

Stichting tegen Kanker leidt erkende en gecertificeerde coaches op rond het thema terugkeer naar het werk tijdens en na kanker. Deze coaches kunnen dus zeer specifieke ondersteuning bieden aan mensen die getroffen zijn door de ziekte en die zich tijdens of na hun ziekte opnieuw professioneel willen re-integreren op de arbeidsmarkt.

MEER INFO

*Bron: Kankerregister 2018

Herbekijk de Facebook Live

Genodigden:

  • Dr. Didier Vander Steichel, Medisch en Wetenschappelijk directeur van Stichting tegen Kanker
  • Els De Wit, gecertificeerd coach
  • Ann Gisquière, ex-kankerpatiënt

MEER INFO

Getuigenissen

levensloop grant
Levensloop Deinze is een prille organisatie met effect. Na de deelname en fondsenwerving voor Tour of Hope volgt nu de GRANT - Villa Zomernest vzw. Dit lokale project werd ingediend bij Stichting tegen Kanker voor het verkrijgen van een GRANT. Met succes! Villa Zomernest vzw hoort bij de laureaten en ontvangt een bedrag van € 2200 om te investeren in de inrichting van de massageruimte in het inloophuis. In het voorjaar verwachten ze hun gasten te verwelkomen. Lees verder