Mandaten in Fundamenteel kankeronderzoek 2023

  

 

Stichting tegen Kanker lanceert op 7 februari 2023 haar tweejaarlijkse oproep voor "Fundamental Mandates”. Maximum 12 mandaten kunnen tijdens deze gelegengheid worden gefinancierd.

Deze oproep is bedoeld voor jonge onderzoekers (maximum 40 jaar op de uiterste datum voor het indienen van de aanvraag), die in het bezit zijn van een doctoraat en fundamenteel kankeronderzoek uitvoeren in een Belgisch universitair laboratorium. 

De laureaten krijgen een voltijds postdoctoraal mandaat voor maximaal 4 jaar. Het maximumbedrag van deze steun is vastgesteld op € 100.000/jaar en is uitsluitend bedoeld om de voltijdse loonkosten (inclusief alle lasten) van de laureaat te dekken. De laureaten blijven tewerkgesteld bij hun respectievelijke universiteit.

 
Deze oproep is afgesloten

 

  • Auditie: De voorgeselecteerde kandidaten zullen in de kantoren van Stichting tegen Kanker op 13 juni 2023 hun project aan de jury komen voorstellen. 

  • Resultaten: De resultaten van de eindselectie worden in juli bekend gemaakt, zodat de mandaten van de laureaten in oktober 2023 van start kunnen gaan.

  • Deadline voor de indiening van de kandidaturen: 27 maart 2023 om 13.00 uur.  

 

Getuigenissen

Nancy Peeters
Op de 1ste plaats mijn 3 schatten!!Lees verder