Wereldkankerdag

Van hoop naar overwinning.

Al meer dan 30 jaar financiert Stichting tegen Kanker de meest baanbrekende en innoverende onderzoeksprojecten om patiënten preciezere en vroegere diagnoses, doeltreffendere en doelgerichtere behandelingen en een betere levenskwaliteit te kunnen bieden. 350.000 mensen hebben in de afgelopen 10 jaar kanker overleefd dankzij wetenschappelijk onderzoek.

DOE EEN GIFT EN STEUN KANKERONDERZOEK

Bestaat er een behandeling voor mijn kanker?

Elke dag stellen 193 nieuwe mensen zich deze vraag wanneer ze een kankerdiagnose krijgen. Het is voor hen dat Stichting tegen Kanker zich dagelijks inzet.

DE STRIJD TEGEN KANKER IS NIET GEDAAN, HELP ONS MET EEN GIFT

 

 

VAN HOOP NAAR OVERWINNING!

Over Stichting tegen Kanker

De afgelopen 30 jaar heeft Stichting tegen Kanker meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in kankeronderzoek in België, zowel fundamenteel, translationeel als klinisch. In 2021 worden 63 nieuwe onderzoeksprojecten gesteund voor een totaalbedrag van 23,8 miljoen euro. Elk jaar gaat meer dan 50% van de uitgaven van de Stichting naar de financiering van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Want een beter begrip van kanker leidt tot betere behandelingen en een betere levenskwaliteit voor de patiënten. 

Laatst aangepast op: 4/02/2021

Getuigenissen

Stichting tegen Kanker, de grootste privéfinancier van onderzoek naar de ziekte in België, hoopt in meer testamenten op te duiken. Met haar campagne zet ze de mooiste momenten van patiënten in de verf. Dit is het moment van Elaine.Lees verder