Boeken

Books EN / Boeken NL

NL

De laatste wetenschappelijke inzichten over het voorkomen van kanker

Beliveau R. & Gingras D.
Kosmos uitgevers
ISBN10 9021557932
ISBN13 9789021557939

  • Hoe de risico’s op kanker beperken, hoe een herval voorkomen, hoe ons gezondheidskapitaal bewaren? De gerenommeerde arts Richard Béliveau baseert zich op de meest recente onderzoeksresultaten voor een stand van zaken.Hij licht een globale preventie aanpak toe: waarom en hoe tabak vermijden, alcohol, vervuiling, onevenwichtige voeding, stress, slaapgebrek,…

Het echte antikankerdieet. Zin en onzin overvoeding en kanker.

Prof.dr. Khayat D.
Lannoo  
ISBN 9789020940466

  • Dit boek rond antikankerdiëten, is van de hand van Professor David Khayat, met 30 jaar ervaring als onderzoeker in cancerologie en de eerste voorzitter van het ‘Institut National du Cancer’ in Frankrijk. Het boek gaat over de complexiteit van kankers, de moeilijkheden en onzekerheden in preventie. Toch reikt de auteur eenvoudige voedingsaanbevelingen aan, gebaseerd op de actuele wetenschappelijke kennis rond voeding in kankerpreventie.

EN

Food, nutrition, physical activity, and the prevention of cancer: a global perspective

World Cancer Research Fund & American Institute for Cancer Research
http://www.wcrf.org/ & http://www.dietandcancerreport.org/

  • Dé publicatie bij uitstek over de wetenschappelijke stand van zaken in voeding, overgewicht, fysieke activiteit en kankerpreventie. Het rapport wordt samengesteld door een panel van eminente wetenschappers wereldwijd, gebaseerd op wereldwijde onderzoeksresultaten. 

 

 

Getuigenissen

Sofie Demeyer
Sofie Demeyer, PhD - Fundamental Mandates, laureaten 2019Lees verder