header tabakstop

Wat biedt Tabakstop?

De Stichting tegen Kanker wil een steun zijn voor iedereen die wil stoppen met roken (particulieren en verenigingen). Tabakstop is een gratis dienst van de Stichting tegen Kanker. U vindt er antwoorden op al uw vragen over tabak en verslaving, hulp om te stoppen met roken, en steun om vol te houden.

Stoppen met roken is van levensbelang

Maar tabak is een drug en stoppen met roken is moeilijk, waarbij men rekening moet houden met verschillende factoren (fysiek en psychologisch).

Met de hulp van een professional heeft een roker driemaal meer kans om te stoppen met roken. Daarom is het een grote stap in de juiste richting om contact op te nemen met Tabakstop. Dit is een dienst van de Stichting tegen Kanker die mensen ondersteunt om te stoppen met roken.

Gratis nummer 0800 111 00Contacteer Tabakstop

U kunt contact opnemen met Tabakstop via 0800 111 00 (alle werkdagen van 15.00 u tot 19.00 u), per mail via advies@tabakstop.be of via ons online formulier.

 

Meer info op www.tabakstop.be of 0800 111 00.

Gratis coaching

Via Tabakstop kunt u inschrijven voor een gratis telefonisch begeleidingsprogramma. Het programma bestaat uit zes telefoongesprekken gedurende een periode van drie maanden.

Er bestaat ook een mogelijkheid tot financiële tussenkomst in de kosten van nicotinevervangers voor personen ouder dan 18 jaar die recht hebben op een verhoogde tussenkomst van de verzekering, en die worden gevolgd door een rookstopcoach van Tabakstop.

Tabakstop online

Via Tabakstop vindt u ook onlinetools om u 24/24 te helpen:

Advies voor de naasten van rokers

Een naaste helpen stoppen met roken is niet altijd gemakkelijk. Op tabakstop.be vindt u tal van adviezen om de juiste ondersteuning te bieden.

Laatst aangepast op: 14/07/2017

Getuigenissen

Hoe reageer je als een dokter je vertelt dat je ongeneeslijk ziek bent? Johan was eerst kapot van het nieuws. Maar hij besloot om door te zetten, te blijven vooruitgaan, om contact te houden met alle mensen om hem. Deze positieve benadering helpt hem om te blijven volhouden.Lees verder