Mandaten in Translationeel en Klinisch onderzoek

Oproep 2021

Stichting tegen Kanker lanceert op 4 februari 2021 een nieuwe oproep "Translational & Clinical Mandates".  Maximum 5 mandaten kunnen tijdens deze gelegengheid worden uitgereikt.

Deze oproep is bedoeld voor clinici-onderzoekers die in een Belgisch universitair ziekenhuis werken en die 50% van hun tijd wensen te besteden aan translationeel of klinisch kankeronderzoek. 

Deze 5-jarige mandaten zijn bestemd voor clinici-onderzoekers die jonger zijn dan 45 jaar op de uiterste datum voor het indienen van de aanvraag en kunnen eventueel éénmaal worden hernieuwd. De Mandaten dekken de financiering van 50% van de loonkosten (alle kosten inbegrepen) van de klinische kandidaten (maximum € 60 000/jaar en per laureaat). 

  • Algemeen reglement
  • Aanvraagformulier: https://grants.cancer.be
  • Hoorzittingen: De voorgeselecteerde kandidaten zullen in de kantoren van Stichting tegen Kanker op 3 juni 2021 hun project aan de jury komen voorstellen.  
  • Resultaten: De resultaten van de eindselectie worden in juli bekend gemaakt, zodat de mandaten van de laureaten in oktober 2021 van start kunnen gaan.
  • Deadline voor de indiening van de kanidaturen: 25 maart 2021 om 13.00 uur.  

De projectoproep is afgesloten.

Ontdek hier meer over de projectoproepen

Laatst aangepast op: 1/04/2021

Getuigenissen

Luc Vautmans
Winnaars zijn gewoon verliezers die nooit opgeven. Lees verder