Mandates for basic & translational oncology research Year 2018

Oproep afgesloten

Stichting tegen Kanker lanceert dit jaar opnieuw een oproep voor "Clinical Mandates". Daarbij zullen maximaal 4 nieuwe mandaten worden toegekend. Deze oproep is bestemd voor clinici-onderzoekers die hun klinische activiteit uitvoeren in een Belgisch universitair ziekenhuis en die 50% van hun tijd wensen te besteden aan fundamenteel of translationeel onderzoek in een van de zeven Belgische universiteiten met een volledige faculteit geneeskunde.

De mandaten zijn bedoeld voor clinici-onderzoekers jonger dan 45 jaar bij het indienen van de eerste aanvraag en beslaan 5 jaar, eventueel eenmaal te vernieuwen. Deze mandaten dekken de financiering van 50% van de salariskost van de kandidaat-clinici (maximum € 60 000/jaar per laureaat).

De uiterste indieningsdatum voor de dossiers is 26 maart 2018 om 12 uur.

De dossiers moeten worden gemaild naar pservais@stichtingtegenkanker.be. Ze worden voorgelegd aan de leden van onze Wetenschappelijke raden. De proclamatie van de resultaten is voorzien in juli aanstaande, zodat de laureaten hun functie kunnen opnemen bij de start van het academiejaar in het najaar van 2018.

Voorwaarden en praktische informatie: klik hier

Mijn kandidatuur indienen (PDF): klik hier

Mijn kandidatuur indienen (Word): klik hier

Laatst aangepast op: 22/06/2018

Getuigenissen

In 2011 was Nadine net klaar met haar behandeling tegen borstkanker. Samen met Michèle poseerde ze voor de foto’s die de hoofdstukken haarverzorging en gezichtsbehandelingen in onze schoonheidgids Goed verzorgd, beter gevoel illustreren.Lees verder