Koop onze mondmaskers

Neem deel aan de grote solidariteitsactie van Stichting tegen Kanker

Stichting tegen Kanker lanceert een grote campagne om mondmaskers te verkopen, een solidariteitsactie voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Voor elk gekocht masker, wordt er één geschonken aan een kankerpatiënt. 

Uw vrijgevigheid biedt een onmiddellijk en tastbaar voordeel aan patiënten. 

Hoe werkt het?

U koopt acht mondmaskers voor € 30, alle kosten inbegrepen. U ontvangt thuis 4 mondmaskers en de overige 4 worden geschonken aan kankerpatiënten door Stichting tegen Kanker (via de Levensloopcomités en de patiëntenorganisaties.

Waarom deze actie?

Sommige kankerbehandelingen verzwakken het immuunsysteem. Mensen die in kankerbehandeling zijn of onlangs een behandeling hebben ondergaan, zijn bijzonder vatbaar voor infecties (virussen en bacteriën). Ze lopen daarom meer risico op het ontwikkelen van complicaties indien ze getroffen worden door Covid-19. Om hen te beschermen is het dragen van een mondmasker en het respecteren van de veiligheidsmaatregelen (veiligheidsafstanden, quarantaine) essentieel.

Ben je een bedrijf? Bij aankoop van meer dan 100 mondmaskers, vragen wij u om contact op te nemen via: mondmaskers@stichtingtegenkanker.be

Stichting tegen Kanker zal geen winst maken met deze actie. Het is geen fundraisingactie, maar een solidariteitsactie voor mensen met kanker. U zal met de aankoop niet kunnen genieten van een fiscale korting. De maskers van Stichting tegen Kanker bieden een zekere bescherming dankzij een filtervermogen van 86%. Ze werden besteld via een Belgisch bedrijf, dat ze in Polen laat produceren. Dus met alle veiligheidsgaranties die de Europese Unie vereist.

Wat beveelt Stichting tegen Kanker aan op het gebied van veiligheidsmaatregelen voor kankerpatiënten en hun families?

We volgen de wetenschappelijke evolutie en kennis van het virus, dat voortdurend in ontwikkeling is, op de voet. Daarom onderhouden we een webpagina met aanbevelingen. Op deze manier kunnen we snelle en efficiënte updates geven.

Meer info

Vragen?

Bekijk onze FAQ

Stichting tegen Kanker

Sinds 1924 is Stichting tegen Kanker op nationaal niveau een van de grote actoren op het gebied van kankerbestrijding in België. Als nationale en onafhankelijke organisatie is zij, als expertisecentrum, in staat de situatie met een brede en onpartijdige blik te benaderen en prioriteiten en doeltreffende acties te identificeren. Niet alleen is de Stichting aanwezig in alle regio’s van het land, ze maakt ook deel uit van een uitgebreid internationaal netwerk. Meer info

Bekijk de algemene voorwaarden voor online verkoop

 

Laatst aangepast op: 9/07/2020

Getuigenissen

Stéphanie heeft al zes jaar een hersentumor. Haar kracht om door te zetten, komt diep uit haar binnenste, maar ook haar vrienden en familie geven veel energie. De boodschap van Stéphanie: geniet met volle teugen van elke dag.Lees verder