Bent u het jurylid die we zoeken?

Dinsdag, 11 mei 2021

Social Grants 2021 Thema Palliatieve zorg

Stichting tegen Kanker lanceerde op 6 mei een projectoproep voor sociale projecten.

Voor de projectoproep met als thema palliatieve zorg, zoeken we tweetalige ervaringsdeskundigen (FR/NL/EN) om onze sociale raad te vervoegen om samen met medische/sociale experts de  projecten te evalueren en de meest kwaliteitsvolle projecten te selecteren in het najaar van 2021.

Voelt u zich als ervaringsdeskundige, een naaste die het palliatief zorg traject heeft meegemaakt, geroepen om een steentje bij te dragen en Stichting tegen Kanker te helpen in haar opdracht?

Schrijf u dan nu in als kandidaat jurylid!

  • Hoe u kandidaat stellen?

Mail uw gegevens (Voornaam – Naam – gsm nummer – email adres ) en een korte tekst waarin u uzelf voorstelt en uw motivatie om als jurylid te fungeren toelicht naar Cdelvaulx@kanker.be.

  • Deadline?

20 mei 2021.

  • Meer info?

Voor meer informatie,  surf naar kanker.be (thema palliatieve zorg)

Social Grants 2021  Vrij thema

Stichting tegen Kanker lanceerde op 6 mei een projectoproep voor sociale projecten.

Daar patiënten participatie voor ons belangrijk is, zoeken we tweetalige ervaringsdeskundigen (FR/NL/EN) om onze sociale raad te vervoegen om samen met medische/sociale experts de   projecten te evalueren en de meest kwaliteitsvolle projecten te selecteren in het najaar van 2021.

Voelt u zich als ervaringsdeskundige, (ex) kankerpatiënt, geroepen om een steentje bij te dragen en Stichting tegen Kanker te helpen in haar opdracht? Schrijf u dan nu in als kandidaat jurylid !

  • Hoe u kandidaat stellen?

Mail uw gegevens (Voornaam – Naam – gsm nummer – email adres ) en een korte tekst waarin u uzelf voorstelt en uw motivatie om als jurylid te fungeren toelicht maar Cdelvaulx@kanker.be.

  • Deadline?

17 mei 2021.

  • Meer info?

Voor meer informatie,  surf naar kanker.be (vrij thema)