BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor Stichting tegen Kanker

BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor Stichting tegen KankerDinsdag, 2 januari 2018

Op zaterdag 30 december speelden twee gemengde ploegen van BV’s (Erik Van Looy, Kevin Janssens, Walter Van Steenbrugge, Miguel Wiels, Dimitri Leue, Nick Nuyens) en ex-Rode Duivels (Filip De Wilde, Danny Boffin, Bart Goor, Cisse Severijns, Vital Borkelmans, Kristof Gyselinck) voetbal voor Stichting tegen Kanker. De twee ploegen hebben het tegen elkaar opgenomen onder deskundige leiding van Aimé Antheunissen (coach) en Frank De Bleeckere (scheidsrechter).

De galawedstrijd bracht, in samenwerking met AXA Hearts in Action, €3000 op. Dit bedrag gaat volledig naar Levensloop (een initiatief van Stichting tegen Kanker), waarvan AXA de belangrijkste nationale sponsor is.

De cheque, uitgereikt door Hannelore Hendrickx (AXA Hearts in Action) en Leo Van der Elst (Stone Events), werd in ontvangst genomen door Professor Eric Van Cutsem, voorzitter van Stichting tegen Kanker.

De teamleden van Levensloop Gent (Steven Van Eeckhout, Bram Saveyn en Dirk Moerman en Teamleader West Mieke Van Croonenburg) hebben bovendien van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun Levensloop in Gent op 5 en 6 mei 2018 aan te kondigen.

Verschillende lokale teams van Hearts in Action nemen deel aan de vele Levenslopen in België, waardoor tientallen teams in 2017 meer dan €35.000 hebben ingezameld.