Proximus abonnee? Grijp je laatste kans om Premium punten te schenken aan Stichting tegen Kanker

Dinsdag, 1 oktober 2019

Sedert 2013 biedt Proximus aan haar abonnees de gelegenheid actief deel te nemen aan de strijd tegen kanker. Leden van de Proximus Premium Club en Proximus Bizz Club kunnen Premium punten inruilen voor steun aan wetenschappelijk onderzoek en projecten die de levenskwaliteit van mensen met kanker aanzienlijk hebben vooruit geholpen.

De respons van de Proximus abonnees was overweldigend en we kunnen u dan ook melden dat in de loop der jaren om en bij de € 500.000 bijeen werd gespaard en goed besteed. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze bijdrage is geweest in de dagelijkse strijd tegen kanker. Aan alle gulle donateurs en aan Proximus: uit de grond van ons hart, dank u!

Deze zomer kondigde Proximus het einde van de Premium Club aan en het advies om de gespaarde Premium punten zeker voor eind november te besteden.

Tot 30 november 2019 kan u nog Premium Club punten doneren aan Stichting tegen Kanker als volgt:

  • 1.000 punten voor steun aan wetenschappelijk onderzoek
  • 2.000 punten voor steun aan wetenschappelijk onderzoek
  • 6.700 punten voor het zomerkamp Camp Tournesol en de Kinderkankerdag

Op vraag van trouwe donateurs krijgen we nu de vraag om Proximus abonnees die minder dan 1.000 punten overhouden toch de gelegenheid te geven om een laatste maal hun goed hart te tonen en punten bij elkaar te leggen. Dat kan!

U kan uw punten gemakkelijk overschrijven naar een account van Stichting tegen Kanker. Zie hierna hoe dit precies in zijn werk gaat.

Wij zullen op het einde van de rit alle punten samen overmaken. U krijgt uiteraard te horen hoeveel deze laatste mooie solidariteitsgeste heeft opgeleverd.

Namens mensen met kanker, de ouders van kinderen, de zorgteams en de onderzoekers: dank voor uw steun!

Hoe kan u samen met Proximus het kankeronderzoek nog een laatste duwtje in de rug geven

Ga naar “Mijn voordelen” 

Kies voor “Mijn Premium Club” (voor particulieren) of “Mijn Bizz Club” (voor bedrijven)

En dan “Mijn punten inruilen”

Onderaan deze pagina kiest u “Mijn punten overdragen”

Indien u uw overgebleven punten wil doneren aan Stichting tegen Kanker, breng dan het volgende lidnummer in: 2440000235905605.

Wij ontvangen alle punten op dit account en zullen eind november alle punten inruilen ten voordele van Stichting tegen Kanker.

Dank u!