Social Grants 2015: 1 jaar later

Maandag, 20 maart 2017

In 2015 lanceerde Stichting tegen Kanker haar tweede oproep voor het indienen van dienstverleningsprojecten, de zogeheten “Social Grants”. Een onafhankelijke jury selecteerde 19 projecten die in totaal 880 368 euro onder zich verdeeld zagen. De prijsuitreiking vond plaats op 4 december 2015.

2016: startfase van de projecten en tussentijds rapport

De Social Grants van Stichting tegen Kanker zijn financieringen van 2 jaar. Halverwege die looptijd vraagt de Stichting aan de coördinatoren van de projecten om een tussentijds rapport op te stellen. Daarin beschrijven zij de verwezenlijkingen, de ondervonden problemen en de toekomstige stappen. Eén project is stopgezet, maar de 18 resterende hebben erg veelbelovende resultaten voorgelegd. Ze blijken effectief in het verbeteren van de psychosociale bijstand aan patiënten en naasten.

Ontdek hier alle projecten van de Social Grants 2015

2017: derde projectoproep

Begin 2017 heeft Stichting tegen Kanker een nieuwe oproep gelanceerd. De focus ligt dit jaar op Well-Being Centra en/of ondersteuningshuizen met een holistische visie op gezondheidszorg, die neerkomt op een integratieve opvang en begeleiding van mensen met kanker.

Meer weten over de projectoproep Social Grants 2017 van Stichting tegen Kanker