Ondernemingen maken het verschil in de strijd tegen kanker

Gemiddeld krijgen 180 Belgen dagelijks te horen dat ze kanker hebben. Kanker treft zoveel mensen dat de mobilisatie tegen de ziekte ook in het bedrijfsleven als een urgentie wordt beschouwd.

Ontdek hier hoe u er als bedrijf kan voor zorgen dat de inzet en solidariteit van uw teams ten goede komen aan de strijd tegen kanker.

Hoe kunnen bedrijven en hun werknemers de strijd tegen kanker steunen?

  • Word strategische partner. Zijn gezondheid en preventie belangrijke thema’s in uw communicatie of uw CSR strategie? Dan kunnen we samen kijken hoe we elkaars werking kunnen versterken rond thema’s als tabakspreventie, gezonde levensstijl of UV bescherming.
  • Maak het uw klanten of relaties mogelijk om bij te dragen aan de strijd tegen kanker door bvb een gift aan Stichting tegen Kanker op te nemen in uw Loyalty programs.
  • Organiseer een fundraising actie met personeel en/of klanten: een sportief evenement, een teambuilding, een verkoop voor het juiste doel. U kan online uw eigen projectpagina aanmaken op onze website, relaties uitnodigen om deel te nemen en nauwkeurig volgen hoe de inzameling evolueert tov een vooropgesteld doel.
  • Bied gratis diensten aan Stichting tegen Kanker: vertalingen, logistieke steun, juridisch advies, ook wij hebben ze nodig en we willen van de ingezamelde fondsen zoveel mogelijk ter beschikking stellen van patiënten en onderzoekers.
  • Versterk Levensloop en schrijf je als team in op één van onze 27 Levensloopcampagnes. Zie ook www.levensloop.be
  • Steun onze werking en projecten met een gift op het rekeningnummer BE45 0000 0000 8989 of doneer online

Samen roepen we de ziekte een halt toe.

Interesse of bijkomende vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we kanker samen klein kunnen krijgen.

Bernard Buntinx

Corporate Fundraising

TEL +32 (0)497 16 13 15 

bbuntinx@stichtingtegenkanker.be 

Meer weten?

Getuigenissen

Stéphanie heeft al zes jaar een hersentumor. Haar kracht om door te zetten, komt diep uit haar binnenste, maar ook haar vrienden en familie geven veel energie. De boodschap van Stéphanie: geniet met volle teugen van elke dag.Lees verder