Een duidelijke kijk op kanker - Prof. F. Lardon | Stichting tegen Kanker
 

Een duidelijke kijk op kanker - Prof. F. Lardon

Wist u dat 1 op 3 Belgen te maken zal krijgen met kanker voordat ze 75 zijn? Het is dus een ziekte die vele mensen raakt. Het vinden van duidelijke en heldere informatie rond kanker is dan ook cruciaal. Het boek van prof. dr. Filip Lardon, biedt basiskennis en legt op een menselijke en toegankelijke manier de verschillende facetten van kanker uit:

Wat kanker precies is, hoe vaak de ziekte voorkomt, hoe een tumor ontstaat en groeit, en welke de mogelijke gevolgen zijn.
Ook klinische aspecten, zoals de diagnosestelling, de vooruitzichten voor de patiënt en de huidige en toekomstige behandelingsmethoden worden besproken.
Het bevat een verrassend aanbod aan wetenswaardigheden over het leven en over de gevolgen van een cel die in het lichaam ontspoort.
Tot slot krijgen lezers een bondig en gericht antwoord op een aantal veelgestelde vragen over kanker. Het is een boek voor iedereen die meer wil weten over kanker.

© gepubliceerd door UAntwerpen, gemaakt door ATV.

Referentie: 
0.1.NL
Type: 
Boek
Gratis
Laatst aangepast op: 5/05/2017

Getuigenissen

Hoe reageer je als een dokter je vertelt dat je ongeneeslijk ziek bent? Johan was eerst kapot van het nieuws. Maar hij besloot om door te zetten, te blijven vooruitgaan, om contact te houden met alle mensen om hem. Deze positieve benadering helpt hem om te blijven volhouden.Lees verder