Jaarverslag 2019

Cover jaarverslag 2019

In november 2019 vierde Stichting tegen Kanker een mijlpaal van een verjaardag: 30 jaar financiering van wetenschappelijk onderzoek. Twee cijfers vatten de weg die in drie decennia is afgelegd sprekend samen: 920 onderzoeksprojecten gefinancierd voor in totaal 182 miljoen euro. Stichting tegen Kanker is terecht trots op de vele mensen die, dankzij een gift of een legaat, dit werk van lange adem mee hebben mogelijk gemaakt. 

In 2019, deelden 30 nieuwe projecten voor fysieke activiteit, in nauwe samenwerking met oncologische ziekenhuisafdelingen, een enveloppe van in totaal 1,7 miljoen euro. Want het welzijn van patiënten is ook een prioriteit van Stichting tegen Kanker.

Elk nieuw jaar, brengt ons dichter bij steeds effectievere behandelingen in de strijd tegen kanker. We moeten samen doorgaan om hoop in overwinning om te zetten.

 

Ontdek in dit jaarverslag alle acties die Stichting tegen Kanker in 2019 heeft ondernomen dankzij de vrijgevigheid van haar donateurs. 

Referentie: 
8.2.JV.2019
Type: 
Magazine
Gratis
Download PDF (5.42 MB)Laatst aangepast op: 14/10/2022

Getuigenissen

Nienke is vrijwilligster Animaties in het organisatiecomité van Levensloop Sint-Truiden. Ontdek haar getuigenis.Lees verder