10 minuten

Bevroren yoghurt

Een fris dessert dat sneller klaar dan koud is. In een tiental minuten mix je alle ingrediënten. Hou er daarna wel rekening mee dat alles nog een tijdje in de diepvriezer moet.

OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid)

Fruit, Glutenvrij, Vermoeidheid, Recepten bij kanker, Minder eetlust, Misselijkheid, Smaakwijziging, Vegetarisch, Nagerechten & tussendoortjes, Ijsjes

Ingrediënten

honing
2 el
Griekse yoghurt
125 g
perzik
1
amandelen
25 g

Bereidingswijze

1 Meng de honing door de yoghurt. Snijd de perzik in stukjes en doe deze samen met de yoghurt in de blender. Hak de amandelen in stukjes en voeg deze erbij. Mix totdat er geen stukjes overblijven.
2 Giet het geheel in een ijsvormpje of potje en plaats het voor minimaal 3 uur in de vriezer.
3 Haal 10 minuten voor consumptie uit de vriezer.

Dit recept is rijk aan eiwitten en calorieën. Benieuwd naar de juiste hoeveelheid per portie? Download het receptenboekje en je weet het meteen. Wil je liever meteen aan de slag met dit recept? Print het dan meteen uit!