5 minuten

Kokospudding met chiazaad en kiwi

Pudding, wie kan eraan weerstaan? De honing, kiwi en kokosmelk in dit recept voegen een zweem van zoetheid toe aan de neutrale smaak van het chiazaad – een superfood bomvol vezels, eiwitten en andere voedingstoffen.

OPGELET: Dit is een recept voor mensen met kanker. Het is rijk aan calorieën en/of eiwitten, of specifiek uitgewerkt voor bepaalde klachten (minder eetlust, misselijkheid, smaakwijziging, vermoeidheid

Fruit, Glutenvrij, Lactosevrij, Vermoeidheid, Recepten bij kanker, Minder eetlust, Vegetarisch

Ingrediënten

chiazaad
10 g
volle melk (eventueel lactosevrij)
225 ml
honing
1 kl
kiwi
1
amandelen
10 g

Bereidingswijze

1 Meng het chiazaad met de kokosmelk en honing in een kom. Schenk dit mengsel in een glas en plaats het gedurende 1 uur in de koelkast.
2 Wanneer het chiazaad uitgezet is, is de pudding klaar.
3 Snijd vervolgens de kiwi in blokjes en de amandelen in kleine stukjes.

Dit recept is rijk aan eiwitten en calorieën. Benieuwd naar de juiste hoeveelheid per portie? Download het receptenboekje en je weet het meteen. Wil je liever meteen aan de slag met dit recept? Print het dan meteen uit!