Pasta met oesterzwammen

Pasta met oesterzwammen

Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Feestelijk recept
Feestelijk recept
Winter
Winter

Ingrediënten

  • 500 g oesterzwammen
  • 400 g brede lintpasta of tagliatelle
  • 150 g Parmezaanse kaas
  • 2 knoflookteentjes
  • 1/2 limoen
  • 4 el (olijf)olie
  • (verse) tijm, (verse) rozemarijn, zwarte peper, zout

Voorbereiding

Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de oesterzwammen schoon. Rasp de Parmezaanse kaas. Pers de limoen.
Gaar de pasta. Bak ondertussen de oesterzwammen in de vetstof, samen met de look op hoog vuur mooi bruin. Voeg de kruiden en het limoensap toe. Laat nog even sudderen. Meng in dezelfde pan de deegwaren erdoor en schik op een bord. Bestrooi met de kaas en nog wat zwarte peper.
Download de receptenboek

Meer inspiratie