Meng de bloem, de blokjes boter en een snufje zout in de keukenmachine of met de hand. Voeg het ei en een scheutje water toe en kneed tot een stevige bal. Voeg eventueel nog wat water toe als het deeg niet bindt. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het 30 minuten rusten op een koele plaats. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp het vruchtvlees van de pompoen. Stoof de pompoen, de ui en de look in een beetje olijfolie tot alle vocht verdwenen is. Neem van het vuur, laat even afkoelen en voeg er de geitenkaas, de eieren, de muntblaadjes en de dille bij. Breng op smaak met peper en een beetje zout. Rol het deeg uit tot ongeveer 3 millimeter dikte. Wrijf een hoge taartvorm in met olijfolie en bestuif met bloem. Bekleed de vorm met het deeg, prik er gaatjes in met een vork en besprenkel met olijfolie. Leg er een vel bakpapier in en strooi daarop wat droge peulvruchten om de taart blind te bakken. Bak ze vervolgens 10 minuten op 200 °C. Verwijder de peulvruchten en het bakpapier. Vul de taart met de vulling, verdeel er de mozzarella over en besprenkel met nog wat olie. Bak de taart gedurende 40 minuten in de oven op 180 °C. Serveer warm of lauw met een salade.