Een royale vis – en pastaschotel met pittige peterseliepesto in het midden van de tafel
Daar gaan je gasten gegarandeerd van genieten !
Cordon bleu:
Peterselie pesto:
Versiering:
Pesto:
Doe alles in een blender of in een hoge maatbeker met staafmixer en mix fijn
Voeg water toe als de pesto nog te dik is, hou opzij
Cordon blue:
Snijd de mozarella doormidden en verdeel ze over de filets
Leg de takjes tijm erop
Pak met de Gandaham sneetjes de belegde visfilets in
Leg ze in de ovenschotel die lichtjes ingewreven met wat olie
bak ze 12’ in een voorverwarmde oven van 200 ° en hou warm
Kook de pasta al dente, giet af en meng er wat pesto onder
verdeel in de schotel rond de cordon bleu’s
AFWERKING
Versier met wat takjes platte peterselie munt en pijnboompitjes
Rasp er wat kaas over
TIP
Je kan de pesto al op voorhand maken en cordon bleu’s samenstellen
Dan hoef je op het moment zelf enkel nog de pasta te koken en de schotel af te werken
Als je de vooraf gemaakte cordon bleu’s uit de koelkast haalt moet je ze eerst 30 min op kamer temperatuur laten komen alvorens ze in de oven af te bakken
De resterende pesto kan je nadien in andere gerechten verwerken en tot 5 dagen bewaren in de koelkast