De Warmste Week: steun Stichting tegen Kanker

De laatste week van het jaar staat weer voor solidariteit en warmte dankzij de Warmste Week van Studio Brussel. Ook dit jaar kan er weer geld ingezameld worden voor een zelfgekozen goed doel. 

Waarom een actie starten voor Stichting tegen Kanker?

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.

Wat kan je doen om de Stichting te steunen?

Organiseer zelf een actie

Wafels bakken, een fuif organiseren of snoepjes verkopen? Dankzij jouw acties kunnen we kankeronderzoek steunen!

Registreer hier jouw actie voor Stichting tegen Kanker

Loop mee met de Warmathon

Zin in een iets sportievere uitdaging? Schrijf je dan in voor de Warmathon en kies Stichting tegen Kanker als goed doel. De Warmathon vindt plaats op volgenda data in deze steden:

Getuigenissen

“Mijn verhaal begon enkele dagen na nieuwjaar, wanneer iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar en een goede gezondheid wenst. Ik voel een minuscuul bolletje in mijn borst, te vergelijken met een kleine rijstkorrel. Ik ben in verlof, dus ik ga dezelfde dag naar mijn dokter. Zij voelt niets, maar schrijft me voor alle zekerheid toch een echografie voor.Lees verder