Loop de 10 miles van Antwerpen voor de Stichting

Elk jaar (27 april in 2014) nemen duizenden sportievelingen deel aan de 10 miles in Antwerpen. Wil jij deze ervaring niet missen en je tegelijkertijd inzetten voor een goed doel? Loop dan dit jaar mee ten voordele van Stichting tegen Kanker en laat je sponsoren.

Waarom de 10 miles lopen voor Stichting tegen Kanker?

  1. Steek mensen met kanker een hart onder de riem.
    Elk jaar krijgen bijna 70 000 Belgen kanker. De ziekte treft ook hun familie en vrienden. De meesten onder ons kennen wel iemand die van ver of dichtbij met de ziekte te kampen heeft.  Door met ons mee te lopen, geef je hen te kennen dat ze er niet alleen voor staan.

  2.  Steun ons in de strijd tegen kanker.
    Stichting tegen Kanker zet zich elke dag in voor meer geneeskansen, gezondheidspromotie en betere patiëntenbegeleiding. We zijn er van overtuigd dat wetenschappelijk onderzoek kanker kan verslaan. Daarom is steun bieden aan Belgische onderzoekers onze prioriteit.

Inschrijvingen

Voor inschrijvingenen en praktische informatie kan u terecht op de website van de 10 miles. De deelnameprijs bedraagt 25€.

Hoe kan je de strijd tegen kanker steunen?

Loop de 10 miles en laat je sponsoren door vrienden, familie, collega’s, een lokaal bedrijf,… Jouw inzet kan een extra betekenis krijgen door het te koppelen aan een goed doel.

  • Je kan je ingezamelde bedrag in één keer storten op BE56 0000 0000 8888 met de vermelding ’10 miles Antwerpen + uw naam en voornaam’.
  • Via idonatefor.cancer.be kan je een eigen collectepagina aanmaken en je vrienden en familie aansporen om je te sponsoren.

Indien u (of uw sponsor) een sponsorbedrag vanaf €40 stort, ontvangt u een fiscaal attest in de loop van het 1e trimester van het volgende jaar. Indien u in 2014 bv.  40 euro doneert, dan betaalt u 18 euro minder belastingen in 2014. Een gift van €40 ‘kost’ u dus maar €22.

Getuigenissen

Prof Diether Lambrechts
Prof Diether Lambrechts - Scientific Grants 2018Lees verder