Ik stuur een bericht tegen darmkanker naar iemand die ik graag zie! | Stichting tegen Kanker

Ik stuur een bericht tegen darmkanker naar iemand die ik graag zie!

Banner campagne opsporing darmkanker
 

In België zijn er bijna elk jaar 9000 nieuwe gevallen van darmkanker. Daarmee is het hier een van de 3 vaakst voorkomende kankers, zowel bij mannen als vrouwen. Maar de kanker opsporen vóór de eerste symptomen zorgt voor hogere genezingskansen. Daarom is het aangeraden om mee te doen met het bevolkingsonderzoek. Je ontvangt elke twee jaar een test vanaf je 56ste. Deze test is simpel, gratis, veilig, pijnloos én je kan hem thuis doen. Je huisarts kan antwoord geven op je vragen. Of bel gratis naar Kankerinfo: 0800 15 802.

Meer info over opsporing van dikkedarmkanker >>

De campagne 'Sweet Reminder' is afgelopen, maar je kan nog steeds mensen herinneren aan de opsporing.

De Sweet Reminder-praline exclusief door Laurent Gerbaud voor Stichting tegen Kanker ontworpen, was een groot succes. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan deze actie. Met het formulier hieronder kan je je geliefden wel nog aansporen om deel te nemen aan het opsporingsprogramma naar darmkanker. Ook zonder praline redt het programma levens.

Herinner je dierbaren er dus aan om de test te doen. Het kan hun leven redden. Stuur een e-mail naar iemand die je graag ziet en die boven de 56 is.

Contactgegevens van de persoon aan wie je een boodschap wenst te schenken
Mijn gegevens