Activiteit

Interprofessionele ontmoeting 2017: de coördinatie van oncologische zorgen

17mrt201709:00
Type event: 
Infodag

De inschrijvingen zijn afgesloten

Datum

Vrijdag 17 maart 2017
van 9 tot 15.30 u.

Plaats

Diamant Center
A. Reyerslaan 80, 1030 Brussel

Infodag

Stichting tegen Kanker organiseert voor het vijfde jaar op rij een infodag voor coördinatoren oncologische zorgen, oncocoaches, coördinerende verpleegkundigen oncologische zorgen, behandelende verpleegkundigen, …

Sinds 2013 nemen elk jaar almaar meer professionals met deze functie binnen de oncologische teams deel aan deze dag die in het teken staat van hun coördinerende zorgtaak.
Het succes van de vier eerste edities, in maart 2013, 2014, 2015 en 2016, bevestigt het belang van deze ontmoetingen voor de ontwikkeling en stabilisatie van de functie die deze zorgkundigen uitoefenen.

Het programma van 2017 wordt afgestemd op de verschillende uitdagingen waarmee de COZ elke dag te maken krijgen.

Experts zullen de stand van zaken toelichten rond uiteenlopende kwesties zoals de evolutie van kanker in België, de screening en diagnose van erfelijke kankers, de specifieke noden van adolescenten met kanker, de nieuwe beschikbare behandelingen in de oncogeriatrie, de evolutie en de kosten van nieuwe behandelingen, stollingsstoornissen bij kanker en de bijwerkingen van de nieuwe vormen van immuuntherapie en doelgerichte behandelingen.

Allemaal zonder uitzondering interessante onderwerpen … die vaak in het middelpunt staan van medische en wetenschappelijke ontwikkelingen! Onze experts zullen al uw vragen beantwoorden tijdens verschillende vraag- en antwoordsessies.

Bekijk onze folder met het programma via deze link

Inschrijving & betaling

Uw inschrijving is pas geldig van zodra we het inschrijvingsgeld ontvangen op het rekeningnummer 068-2423263-36* van Stichting tegen Kanker, met als mededeling “COZ + (uw naam)”. Indien u uw inschrijving annuleert, zal het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als we uw inschrijving ontvangen wanneer de zaal al volzet is, brengen we u daarvan op de hoogte en storten we het inschrijvingsgeld terug.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Stichting tegen Kanker
Tel.: 02 743 37 36
secretariaat@stichtingtegenkanker.be

*IBAN : BE46 0682 4232 6336 / BIC : GKCCBEBB