Activiteit

Interprofessionele ontmoeting 2018: de coördinatie van oncologische zorgen

15jun201809:00-15:15
Type event: 
Infodag

Datum

Vrijdag 15 juni 2018

Plaats

BluePoint

A. Reyerslaan 80, 1030 Brussel

Infodag

Voor het zesde jaar op rij organiseert Stichting tegen Kanker een infodag voor coördinerende verpleegkundigen oncologische zorgen (COZ), oncocoaches, behandelende verpleegkundigen, enz.

Sinds 2013 nemen elk jaar almaar meer professionals met deze functie binnen de oncologische teams deel aan deze dag, die in het teken staat van hun coördinerende zorgtaak.

Het succes van de voorbije vijf edities bevestigt het belang van deze ontmoetingen voor de ontwikkeling en stabilisatie van de functie die deze zorgkundigen uitoefenen. Het programma van 2018 is afgestemd op de verschillende uitdagingen waarmee de COZ elke dag te maken krijgen.

Experts zullen het hebben over de meest uiteenlopende problemen, zoals het oncologisch tandemconsult met zowel een verpleger als een apotheker, de noodzaak om de communicatie tussen het zorgteam en de patiënt te verbeteren, de manier waarop informatiedragers worden gebruikt, het beheer van de ambulante en thuiszorg, het belang en de praktische modaliteiten van vloeibare biopsieën of nog de mechanismes van de weerstand tegen de behandeling.

Er zal ook specifieke aandacht uitgaan naar actuele thema’s zoals het “succesverhaal” van immuuntherapie, die niet vrij is van bijwerkingen, of nog het belang van vroegtijdige opsporing van kankergerelateerde cachexie.

Zonder uitzondering interessante onderwerpen … vaak in het brandpunt van de medische en wetenschappelijke actualiteit! Experts zullen al uw vragen beantwoorden tijdens de vraag- en antwoordsessies.

Geïnteresseerd? U bent welkom op vrijdag 15 juni 2018.

Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Bekijk het programma via deze link

Inschrijving & betaling

Uw inschrijving is pas geldig van zodra we het inschrijvingsgeld ontvangen op het rekeningnummer IBAN: BE46 0682 4232 6336* van Stichting tegen Kanker, met als mededeling “COZ + (uw naam)”.

Indien u uw inschrijving annuleert, zal het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als we uw inschrijving ontvangen wanneer de zaal al volzet is, brengen we u daarvan op de hoogte en storten we het inschrijvingsgeld terug.

*BIC : GKCCBEBB

Schrijf u in

Prijzen

  • € 15: tarief bij betaling voor 11 juni 2018
  • € 25: tarief vanaf 11 juni 2018
  • € 5: voor het conferentieboek (gratis te downloaden vanaf 20 juni 2018 op de website)

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting tegen Kanker

Tel.: 02 743 37 36

secretariaat@stichtingtegenkanker.be

           

 

         

      

 

                  

rencontre (inter)professionnelle 2018