Tips bij sterke smaak

Algemeen

  • Voeg avocado, olijfolie of pindakaas (of andere notenpasta) toe.

Gerechtentips*

  • Eet gerechten op kamertemperatuur of koud. 
  • Probeer neutraal smakende voeding:
    • toast en crackers, natuur
    • granen, zoals havermoutpap
    • rijst
    • aardappelpuree
    • pasta en noedels, natuur of met wat boter
    • melk
    • vanillepudding
    • vla
    • cottage cheese
 

Volg ook onze algemene voedingstips bij smaak- en reukverandering >>

Recepten bij smaak en reukverandering vind je in onze receptenrubriek >>

Laatst aangepast op: 14/07/2017

Getuigenissen

Na haar borstkanker besloot Maria om vrijwilliger te worden voor Stichting tegen Kanker. Vandaag is zij een van onze schoonheidsconsulentes die patiënten in de watten leggen. Wat haar motiveert, is anderen de zorgen bieden die zij zelf ontving toen ze ziek was.Lees verder