Word een ZonneSlimme School!

 

 

Het aantal gevallen van huidkanker in België stijgt elk jaar. Nochtans is minstens 75% van de huidkankers vermijdbaar door de juiste zonnepreventie vanaf jonge leeftijd. Daarom (her)lanceerde Stichting tegen Kanker de campagne ZonneSlimme Scholen.  

SCHRIJF JOUW SCHOOL IN OM HET VERSCHIL TE MAKEN 

Voor wie is deze campagne?

De ZonneSlimme Scholen campagne is bedoeld voor basisscholen. Het digitale lesmateriaal kan echter ook door middelbare scholen worden gebruikt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor scholen om heel het jaar op de hoogte te blijven

In deze nieuwsbrief vind je tips & tricks om ieder seizoen een ZonneSlimme School te blijven en op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes voor scholen! 

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VOOR SCHOLEN

Download de gratis digitale toolkit voor jouw school!   

 

Deze toolkit is gratis en bevat zowel educatieve fiches als communicatiemateriaal!

 

Alle materiaal is gratis te downloaden, te bestellen en te ontlenen. De campagne start in maart 2021, registreren kan het hele jaar door

 

IK DOWNLOAD DE GRATIS DIGITALE TOOLKIT

 

 

 

 

 

 

De educatieve doekoffer 

Deze educatieve doekoffer voor het lager onderwijs bevat een klasspel, een educatief prentenverhaal en stripverhaal, een uv-index, een goed/fout-spel... kortom een aantal toffe methodieken die kinderen op een speelse manier leren hoe ze zich best beschermen tegen de zon.

Wegens het grote succes zijn alle doekoffers al gereserveerd voor 2021. U kan zich nu al aanmelden voor reservatie in 2022 via onderstaande knop.  

IK SCHRIJF ME IN 

 

Vragen? Contacteer ons via mail : zonneslim@kanker.be 

 

 

Met de steun van

Laatst aangepast op: 3/03/2021

Getuigenissen

Christine verneemt dat ze kanker heeft wanneer zij en haar man het over een tweede kindje hebben. Ze getuigt over haar gevecht tegen de ziekte, de gevolgen ervan op haar dagelijkse leven en de steun die zij vond in de diensten van de Stichting.Lees verder